programy
kategorie

Awanturka. Pyszna pasta z czasów PRL

To smaczne i proste danie wręcz królowało na polskich stołach za czasów PRL. Jednak smaczną awanturkę, bo o niej mowa, dzisiaj może zrobić każdy. Podstawą tej pasty jest ser i ryba. Najczęściej używa się twarogów oraz wędzonych szprotek czy sardynek.
07-01-2020
34 reakcje
23
7
4
Podziel się
Komentarze (4)
07-01-2020
srffjakie to dziwne zawsze to się robi jak ktoś lubi - Żaden hit i reklama typu pani G
zobacz więcej komentarzy (4)
Napisz komentarz
07-01-2020

srffjakie to dziwne zawsze to się robi jak ktoś lubi - Żaden hit i reklama typu pani G

07-01-2020

miniwygląda paskudnie

07-01-2020

BZDURY.Królowało masło w kostce z czerwonym nadrukiem krowy na opakowaniu. Na to ww pasta.

Rozwiń komentarze (4)