programy
kategorie

Ekspert kpi z ograniczenia dla restuaracji. "Co za różnica, o której godzinie człowiek się zakazi?"

- To nie chodzi o to, żeby zamykać wcześniej. Co to za różnica, o której godzinie się człowiek zakazi? Nie widzę tu żadnej logiki - tak o nowych obostrzeniach w gastronomii mówi prof. Krzysztof Simon. Gość programu "Newsroom" podkreślał, że przede wszystkim należałoby zapewnić bezpieczeństwo lokalu, a nie skracać jego godziny otwarcia. - Przecież młodzi ludzie po wyjściu z knajpy mogą pójść do mieszkania albo co gorsza kontynuować imprezę na przykład w bramie - podkreślił prof. Simon. Zdaniem eksperta jeśli dzienna liczba wykrytych przypadków będzie rosła dalej w takim tempie, to niedługo możemy mieć liczby rzędu 5 tys. chorych dziennie. - A tego szpitale nie wytrzymają - twierdzi prof. Simon.

0
0
1
Podziel się
Komentarze (1)
29-09-2020
Robinhut
Tak , może zwrócić uwagę na to jak funkcjonuje ta czy inna resteruraja !A na pewno to nie ma nic do czynienia czy jest otwarta do 20:00 czy do 24:00 to kompletna bzdura ,...Czytaj całość
zobacz więcej komentarzy (1)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(1)
Robinhut
4 lata temu
Tak , może zwrócić uwagę na to jak funkcjonuje ta czy inna resteruraja !A na pewno to nie ma nic do czynienia czy jest otwarta do 20:00 czy do 24:00 to kompletna bzdura , jak tam na 50 M2 będzie 150 ludzi
Najnowsze komentarze (1)
Robinhut
4 lata temu
Tak , może zwrócić uwagę na to jak funkcjonuje ta czy inna resteruraja !A na pewno to nie ma nic do czynienia czy jest otwarta do 20:00 czy do 24:00 to kompletna bzdura , jak tam na 50 M2 będzie 150 ludzi