programy
kategorie

Fenkuł – przysmak Włochów, niedoceniany w Polsce

Fenkuł czyli koper włoski, znany jest u nas głównie z dodawania go do zalewy na ogórki kiszone. Trzeba jednak wiedzieć, że roślinę tą można dodawać do wielu potraw, a sam jej korzeń, może być podany jako pełnoprawne danie. Oto kilka przykładów, jak można wykorzystać koper włoski.

11 reakcji
8
2
1
Podziel się
Komentarze (1)
23-07-2020
MiloNie cierpię filmów. Przeczytanie tych informacji, które były w nagraniu, zajęłoby mi zdecydowanie mniej czasu. Szanujcie nasz czas!
zobacz więcej komentarzy (1)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(1)
Milo
4 lata temu
Nie cierpię filmów. Przeczytanie tych informacji, które były w nagraniu, zajęłoby mi zdecydowanie mniej czasu. Szanujcie nasz czas!
Najnowsze komentarze (1)
Milo
4 lata temu
Nie cierpię filmów. Przeczytanie tych informacji, które były w nagraniu, zajęłoby mi zdecydowanie mniej czasu. Szanujcie nasz czas!