programy
kategorie

Gołąbki z kaszą gryczaną i boczniakami

Kapusta jest warzywem dostępnym o każdej porze roku, w dodatku może stanowić bazę dla wielu potraw. Smakuje zarówno na surowo, ale też jako duszona, kiszona, gotowana czy zasmażana. W dodatku jest bardzo Piotr Kucharski zaprezentował pomysły na dania z kapusty. Na jego stole pojawiły się dania takie jak: kapuśniak ze słodkiej kapusty, kompresowana kapusta z pieczonym boczkiem, surówka z białej kapusty oraz gołąbki z kaszą gryczaną. Kucharz przygotował nietypowy farsz do gołąbków. Składa się z kaszy gryczanej, boczniaków, cebuli oraz suszonych pomidorów. Zobaczcie, jak sprawnie zawinąć gołąbka i dlaczego warto je zapiekać, zamiast dusić.

0
0
0
Podziel się
Komentarze (0)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(0)