programy
kategorie

Gotowane powidła śliwkowe. Przygotuj przed zimą

Przepyszne i proste do zrobienia przetwory na zimę. Gotuje się je 4 godziny i nie miesza - są banalnie proste do przygotowania. Po tym czasie albo zostawiamy w kawałkach albo blendujemy na gładko, przekładamy do słoików i pasteryzujemy 10 min. Wypróbujcie koniecznie! Chcesz poznać więcej przepisów, zajrzyj na Swojskie jedzonko.

81 reakcji
55
22
4
Podziel się
Komentarze (4)
22-09-2021
GNIEWNYwłasnie z zona robimy powidła sliwkowe gotujemy je 3 dni
zobacz więcej komentarzy (4)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(4)
GNIEWNY
3 lata temu
własnie z zona robimy powidła sliwkowe gotujemy je 3 dni
bogdan19734
3 lata temu
Najlepsze jak sami zrobimy przetwory Tak ludzie robią na całym swiecie
czytak
3 lata temu
Co to znaczy pysze przetwory?
Stan
3 lata temu
Fajne, spróbuję.
Najnowsze komentarze (4)
Stan
3 lata temu
Fajne, spróbuję.
bogdan19734
3 lata temu
Najlepsze jak sami zrobimy przetwory Tak ludzie robią na całym swiecie
GNIEWNY
3 lata temu
własnie z zona robimy powidła sliwkowe gotujemy je 3 dni
czytak
3 lata temu
Co to znaczy pysze przetwory?