programy
kategorie

Jajka faszerowane. Tak podane będą hitem na wielkanocnym stole

Jajka są obowiązkową pozycją w wielkanocnym menu. Serwujemy je pod różnymi postaciami. Klasyczną wersją jest podanie ich na półmisku z majonezem. Ciekawszą opcją jest wykonanie do nich farszu. Z czego? Wędzona ryba i jajko obtaczane i smażone w bułce tartej, jajko podawane z pastą z awokado, jajko faszerowane tuńczykiem z zielona pietruszką czy jajko faszerowane suszonymi pomidorami. O ciekawych propozycjach dodatków do faszerowania jajek opowiada Małgorzata Kijowska, autorka bloga daylicooking.pl.

0
0
2
Podziel się
Komentarze (2)
03-04-2021
janco to znaczy dosmaczać i przekrawamy?
zobacz więcej komentarzy (2)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(2)
jan
3 lata temu
co to znaczy dosmaczać i przekrawamy?
Simon
3 lata temu
z pieczarkami jest lepsze
Najnowsze komentarze (2)
Simon
3 lata temu
z pieczarkami jest lepsze
jan
3 lata temu
co to znaczy dosmaczać i przekrawamy?