bCOBUbjE
bCOBUbjI
bCOBUbjM
programy
kategorie
bCOBUbjF

Jak cieszyć się smakiem klasycznego de volaille. Cenne wskazówki

Kotlet de volaille, a właściwie po kijowsku nie jest łatwy w przygotowaniu. Warto zwrócić uwagę na kilka cennych rad, które pomogą ci cieszyć się przepysznym kotletem po kijowsku w domowej kuchni. Rozmiar piersi z kurczaka w tradycyjnej recepturze odgrywa dosyć istotną rolę. Wybrany przez nas filet nie powinien być zbyt wielki, bowiem mimo smażenia może się okazać surowy w środku. Najlepszym rozwiązaniem jest dobór średniej wielkości piersi z kurczaka. Mając na uwadze uzyskanie idealnej konsystencji nadzienia naszej potrawy, masło wymieszane z pietruszką i czosnkiem, warto wcześniej schłodzić w lodówce. Kluczem do uzyskania w domowej kuchni idealnego po usmażeniu kotleta de volaille jest włożenie mięsa zwiniętego w rulon wraz z nadzieniem do lodówki na 15-20 minut. Lekko zmarznięte mięso zapobiegnie późniejszemu rozpadaniu się potrawy przy panierowaniu i smażeniu. Ostatnią wskazówką jest prawidłowy proces panierowania. Przed dwukrotnym moczeniem kotleta w jajku...

rozwiń
79 reakcji
49
26
4
Podziel się
Komentarze (4)
27-07-2020
falvco
w polsce najwyższa kasta nadludzi skazałaby właściciela skradzionego bmx na dożywocie albo na eutanazję za popsucie samopoczucia i odebranie zarobku złodziejowi "no...Czytaj całość
zobacz więcej komentarzy (4)

Programy Wirtualnej Polski

bCOBUbjR
Napisz komentarz
27-07-2020

falvcow polsce najwyższa kasta nadludzi skazałaby właściciela skradzionego bmx na dożywocie albo na eutanazję za popsucie samopoczucia i odebranie zarobku … Czytaj całość

27-07-2020

salSzacun

27-07-2020

Jan"Kluczem do uzyskania w domowej kuchni idealnego po usmażeniu kotleta de volaille jest włożenie mięsa zwiniętego w rulon wraz z nadzieniem do … Czytaj całość

bCOBUbkj
Rozwiń komentarze (4)
bCOBUbkD
bCOBUbjK
bCOBUbkK
bCOBUbkL