bEDXkVfo
bEDXkVfs
bEDXkVfw
programy
kategorie
bEDXkVfp

Klasyka w nowoczesnym wydaniu. Te dania robią furorę w polskiej kuchni

Darmowa telewizja na wakacje. Sprawdź szczegóły na se.pl. Wszyscy znamy i kochamy klasyki polskiej kuchni: mielone, schabowego, bitki czy żeberka. Jednak każdemu mogą się one znudzić. Oto kilka pomysłów na "podrasowanie" klasycznych dań kuchni polskiej. Jeden składnik, a całkowicie zmienia smak dania. Do takich kotletów będziemy potrzebować pół szklanki zmielonych orzechów włoskich, które dodajemy do mięsa mielonego. Końcowy produkt nabierze innego, bardziej wyrazistego smaku, który wspaniale komponuje się z sałatkami.

22 reakcje
14
6
2
Podziel się
Komentarze (2)
11-08-2020
uchOrzechy są ciężkie na żołądek, więc takie kotlety tylko dla młodych, zdrowych. Smacznego.
zobacz więcej komentarzy (2)

Programy Wirtualnej Polski

bEDXkVfB
KOMENTARZE
(2)
uch
rok temu
Orzechy są ciężkie na żołądek, więc takie kotlety tylko dla młodych, zdrowych. Smacznego.
cvb
rok temu
u mnie dzis kotlety mielone,z ziemniakami z koperkiem i salatka,z warzyw,poleze sobie zjem,wupije kawke i znow poleze,pozniej deserek,sobie zrobie leciutki
Najnowsze komentarze (2)
cvb
rok temu
u mnie dzis kotlety mielone,z ziemniakami z koperkiem i salatka,z warzyw,poleze sobie zjem,wupije kawke i znow poleze,pozniej deserek,sobie zrobie leciutki
uch
rok temu
Orzechy są ciężkie na żołądek, więc takie kotlety tylko dla młodych, zdrowych. Smacznego.
bEDXkVgn
bEDXkVfu
bEDXkVgu
bEDXkVgv