Klasyka w nowoczesnym wydaniu. Te dania robią furorę w polskiej kuchni
Darmowa telewizja na wakacje. Sprawdź szczegóły na se.pl. Wszyscy znamy i kochamy klasyki polskiej kuchni: mielone, schabowego, bitki czy żeberka. Jednak każdemu mogą się one znudzić. Oto kilka pomysłów na "podrasowanie" klasycznych dań kuchni polskiej. Jeden składnik, a całkowicie zmienia smak dania. Do takich kotletów będziemy potrzebować pół szklanki zmielonych orzechów włoskich, które dodajemy do mięsa mielonego. Końcowy produkt nabierze innego, bardziej wyrazistego smaku, który wspaniale komponuje się z sałatkami.
Orzechy są ciężkie na żołądek, więc takie kotlety tylko dla młodych, zdrowych. Smacznego.
cvb
3 lata temu
u mnie dzis kotlety mielone,z ziemniakami z koperkiem i salatka,z warzyw,poleze sobie zjem,wupije kawke i znow poleze,pozniej deserek,sobie zrobie leciutki
Najnowsze komentarze (2)
cvb
3 lata temu
u mnie dzis kotlety mielone,z ziemniakami z koperkiem i salatka,z warzyw,poleze sobie zjem,wupije kawke i znow poleze,pozniej deserek,sobie zrobie leciutki
uch
3 lata temu
Orzechy są ciężkie na żołądek, więc takie kotlety tylko dla młodych, zdrowych. Smacznego.