Wszystko zależy od Skale od skali
i swojego biznesu ja na przykład jestem w takiej sytuacji że zatrudniamy ponad 200 osób i
mamy cztery punkty gastronomiczne 400 raczej jest to niemożliwe prowadzić na dzień dzisiejszy działalność
gastronomiczna bym mógł zrobić na wynos ale przede wszystkim mój obowiązek
jako właściciel firmy jako pracodawcy jest chronić i zabezpieczenie i zapewnić
bezpieczeństwa naszym pracownikom No jeżeli pracujemy na wynos zrobić
tak żeby moi pracownicy przyjeżdżali do nas do pracy z No wolałem
zamknąć Ja osobiście nie robić na wynos żeby zapewnić bezpieczeństwa dla wszystkich ludzi Jak
długo można tak wytrzymać jak długo Business może funkcjonować w sytuacji gdy wszystko jest zamknięte No czy to jest tydzień 23 nie
jestem dobrej myśli myśli mam nadzieję że jakoś znajdziemy wszyscy
rozwiązanie jesteśmy wszyscy w tej samej sytuacji Podejrzewam że mniejsze biznesy mają o wiele gorzej niż my
my mamy Działamy na rynku 10 lat także Nasza firma
jest ogromną firmą także one może może trochę więcej sobie pozwolić miś mały lokal gastronomiczny
ale jest to ciężko Musimy pamiętać też że pracujemy ze świeżym towarem który kupiliśmy
przez jeszcze rozporządzenie Ministerstwa żeby zamknąć Co
znaczy że my musimy jakoś też sobie poradzić z towarem który mamy w chłodniach to jest jeden problem Musimy
też pracować naszym pracownikiem płacić to gdzie to jest dosyć ciężko mi będzie Na pewno wszyscy
mieli odczujemy tego ale podejrzewam że jesteśmy wszyscy w tej samej sytuacji to jest ten moment żeby sobie z pomóc
i sensownie sobie pomagać
nawzajem to nie to to będzie trudne to będzie trudne ale wierzę w naszą siłę wierzę
w gospodarkę że jak tylko to wszystko się zakończy że sobie to wszystko poradzimy
sobie