programy
kategorie

Nie wyrzucaj czerstwego chleba. Zrobisz z niego pyszny pudding

Śniadanie, choć jest najważniejszym posiłkiem w ciągu dnia, często traktowane jest po macoszemu. Nie mamy czasu na przygotowanie wartościowego posiłku, dlatego jemy przeważnie płatki lub szybką kanapkę. Blogerka kulinarna, Katarzyna Bukowska zdradziła kilka przepisów na śniadanie, które można przygotować dzień wcześniej, aby zaoszczędzić trochę czasu. Na stole pojawiły się potrawy takie, jak: kokosowy pudding chlebowy z pistacjami, kasza jęczmienna z bakaliami i gorzką czekoladą oraz mini omleciki z zielonymi warzywami i szynką. Na uwagę zasługuje zwłaszcza pudding, gdyż przygotujemy go z zeschniętego chleba.

07-03-2016
0
0
0
Podziel się
Komentarze (0)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(0)