bCzBvdLU
bCzBvdLY
bCzBvdMc
programy
kategorie
bCzBvdLV

Panierka Panko. Idealna do schabowego

Planujesz zrobić na obiad schabowe? Może przygotuj je trochę w inny sposób, niż zwykle. Wypróbuj do nich innego rodzaju panierki, np. Panko. Ten rodzaj panierki pochodzący z Japonii charakteryzuje się tym, że nadaje potrawie dużej chrupkości. W odróżnieniu od popularnej u nas bułki tartej, kawałki pieczywa do jej wyrobu są znacznie większe. Warto wypróbować ten rodzaj panierki do schabowego. Nada mu innego niż zwykle smaku. Zamiast kupować gotową Panko w sklepie, warto w prosty sposób przygotować ją w domu. Wystarczy ci białe pieczywo bez skórki. Oto prosty przepis na panierkę Panko, która urozmaici ci niejeden posiłek.
Tranksrypcja:pogoda...
rozwiń
na
cały tydzień
skutecznie.tv
covid
budowlana
29 reakcji
3
17
9
Podziel się
Komentarze (9)
18-05-2020
jajajA ja schabowe panieruje w piasku !!!!sa wyjatkowo chrupiace !!! najbardziej sie ciesze jak gosciom kawalki zebow wypadaja na talerze
zobacz więcej komentarzy (9)

Programy Wirtualnej Polski

bCzBvdMh
Napisz komentarz
18-05-2020

jajajA ja schabowe panieruje w piasku !!!!sa wyjatkowo chrupiace !!! najbardziej sie ciesze jak gosciom kawalki zebow wypadaja na talerze

18-05-2020

kucharzA ile tluszczu wciaga to juz inny temat-haha

18-05-2020

miszczpatelniLepsza jest panierka Pupko , zamiast białego pieczywa bez skórki używam tylko skórkę z białego pieczywa . Smakuje wyśmienicie , z wrażenia szczęki wam … Czytaj całość

bCzBvdMz
Rozwiń komentarze (7)
bCzBvdMT
bCzBvdMa
bCzBvdNa
bCzBvdNb