Planujesz zrobić na obiad schabowe? Może przygotuj je trochę w inny sposób, niż zwykle. Wypróbuj do nich innego rodzaju panierki, np. Panko. Ten rodzaj panierki pochodzący z Japonii charakteryzuje się tym, że nadaje potrawie dużej chrupkości. W odróżnieniu od popularnej u nas bułki tartej, kawałki pieczywa do jej wyrobu są znacznie większe. Warto wypróbować ten rodzaj panierki do schabowego. Nada mu innego niż zwykle smaku. Zamiast kupować gotową Panko w sklepie, warto w prosty sposób przygotować ją w domu. Wystarczy ci białe pieczywo bez skórki. Oto prosty przepis na panierkę Panko, która urozmaici ci niejeden posiłek.
Lepsza jest panierka Pupko , zamiast białego pieczywa bez skórki używam tylko skórkę z białego pieczywa . Smakuje wyśmienicie , z wrażenia szczęki wam opadną , oczy z...Czytaj całość
Lepsza jest panierka Pupko , zamiast białego pieczywa bez skórki używam tylko skórkę z białego pieczywa . Smakuje wyśmienicie , z wrażenia szczęki wam opadną , oczy z orbit wyjdą , nie będziecie mogli przestać jeść i już nigdy nic innego jeść nie będziecie chcieli.
kucharz
4 lata temu
A ile tluszczu wciaga to juz inny temat-haha
Taaa a
4 lata temu
bigos z roszponki.
jajaj
4 lata temu
A ja schabowe panieruje w piasku !!!!sa wyjatkowo chrupiace !!! najbardziej sie ciesze jak gosciom kawalki zebow wypadaja na talerze
kucharz, zwyk...
4 lata temu
Jak by nie patrzeć to rodzaj bułki (suchej,podsuszonej),którą na salony nawet we wczesnej Francji,- wprowadzili Polacy .
Najnowsze komentarze (7)
koch
4 lata temu
znowu głupoty wymyślą, pseudo kucharze , i ta panierka tak sama bez niczego trzyma się do schabowego
mjmj
4 lata temu
Schabowe ze schabu
jajaj
4 lata temu
A ja schabowe panieruje w piasku !!!!sa wyjatkowo chrupiace !!! najbardziej sie ciesze jak gosciom kawalki zebow wypadaja na talerze
kucharz, zwyk...
4 lata temu
Jak by nie patrzeć to rodzaj bułki (suchej,podsuszonej),którą na salony nawet we wczesnej Francji,- wprowadzili Polacy .
miszczpatelni
4 lata temu
Lepsza jest panierka Pupko , zamiast białego pieczywa bez skórki używam tylko skórkę z białego pieczywa . Smakuje wyśmienicie , z wrażenia szczęki wam opadną , oczy z orbit wyjdą , nie będziecie mogli przestać jeść i już nigdy nic innego jeść nie będziecie chcieli.