Pasta z awokado i łososia. Idealne smarowidło do kanapek
Pasta z awokado i łososia to pyszna, zdrowa i szybka przekąska. Dodatek do kanapek, który najlepiej smakuje ze świeżym pieczywem. Świetnie komponuje się z krakersami i pumperniklem. Jeśli chcesz poznać więcej ciekawych przepisów, wejdź na kanał Smakowite Dania. Awokado to nieodłączny składnik wielu potraw kuchni brazylijskiej czy meksykańskiej. Sałatki, przystawki czy pasy to potrawy, w których często spotkamy owoc. Dość ciekawą inspiracją na pastę do smarowania kanapek jest połączenie awokado i łososia. Nie dość, że zdrowa to jeszcze łatwa w przygotowaniu. Dzięki czemu nie sprawi problemów mniej zaawansowanych pasjonatom gotowania.
Pierwszy składnik, uprawa awokado kontrolowana przez mafię, karczowanie lasów pod uprawę. Drugi składnik, hodowla łososi gorsza niż świń, kur i bydła razem wzięte. A do...Czytaj całość
Pierwszy składnik, uprawa awokado kontrolowana przez mafię, karczowanie lasów pod uprawę. Drugi składnik, hodowla łososi gorsza niż świń, kur i bydła razem wzięte. A do tego trzeba to dostarczyć statkami do Polski, ślad węglowy do którego Lewoskrętni zieleniacy się czepiają. Smacznego
nikt 2
4 lata temu
Wszystkie pasty z łososia ! a z makreli nie zdrowsze? a cena przystępna, do tego polski chrzan i masło , przyprawy i będzie taniej, zdrowiej i smacznie ,pozdrowienia.
miammiam
4 lata temu
szczególnie łosoś hodowlany z bardzo dużą zawartością rtęci - dlatego taki czerwony.
qqq
4 lata temu
A w łososiu pełno antybiotyków i rteci to jest sztuczna hodowla w Norwegi .
emeryt
4 lata temu
Artykuł załamka i szok. Gdzie to do szkół chadzało ?????
Najnowsze komentarze (15)
Uf...
4 lata temu
Z tego łososia nafaszerowanego chemikaliami?
aldona
4 lata temu
Ja smaruję samym awokado, najwyżej z solą i pieprzem. Dodam, że jem awokado codziennie. Jest to owoc tłusty i w tej wersji dla mnie nie do przyjęcia. Tłuste awokado, bardzo tłusty łosoś i jeszcze ten serek niezdrowy, który ma bardzo dużo tłuszczu. Dla mnie nie do zjedzenia. Mają ludzie zdrowe organizmy, że tak tłusto mogą jeść.
Co wy,
4 lata temu
serki pełne chemii, ciekawe a łososie na sterydach, avocado na nawozach sztucznych i co tam jeszcze
Amelia
4 lata temu
Łosoś norweski jest bardzo zdrową rybą bo ma dużą zawartość chemii organicznej i nie organicznej i nie trzeba już zażywać innych minerałów. Zaoszczędzisz na wydatkach na żywność!
Burza
4 lata temu
Jeszcze raz...pestka z.avokado i łososia....łososie mają pestki?? Buahaha
Wszystkie pasty z łososia ! a z makreli nie zdrowsze? a cena przystępna, do tego polski chrzan i masło , przyprawy i będzie taniej, zdrowiej i smacznie ,pozdrowienia.
qqq
4 lata temu
A w łososiu pełno antybiotyków i rteci to jest sztuczna hodowla w Norwegi .
Teresa
4 lata temu
łosoś wędzony zawiera bardzo dużo soli, więc nie potrzeba już solić, a serek po co on w tej paście ?
kasia z podla...
4 lata temu
super, zaraz zrobię zjem, a jak zwymiotuje to zwariuję, bo jestem samotna matka w 7 miesiącu
emeryt
4 lata temu
Artykuł załamka i szok. Gdzie to do szkół chadzało ?????
miammiam
4 lata temu
szczególnie łosoś hodowlany z bardzo dużą zawartością rtęci - dlatego taki czerwony.