Makowski musieli
Małe
27 miejscowy bistro
Gotujemy Zdecydowanie więcej niż 27 porcji dziennie
Zmieniliśmy też okoliczności przyrody przenieśliśmy nasze małe bistro
Z dużego betonowego osiedla
Piękny zielony teren co jest totalnym zaprzeczeniem biznesu gastronomicznego odbierz
Większość restauratorów Szukam jest Tatra
Takowego tak zwanego
Z bardzo dużą masą ludzi przechodzących lub przejeżdżających
Bardzo chciałam
Wprowadzić coś samodzielnie coś w czym będę się jakoś sama spełniać to miejsce które jest teraz traktujemy jako
Jako naszą właśnie życiową przygodę
Jesteśmy na rynku od prawie 3 i pół
Nie powielamy żadnego modelu realizujemy swoje
Obsługujemy sami gości w restauracji
Goście na znają wiedzą że przyjeżdżają do nas do Marty i Adriana
Znają naszą córkę to się jeżeli ktoś szuka każualowa go miejsca w którym jego dziecko będzie mogło swobodnie pobiegać
On wspólnie z żoną będziemy zjeść spokojnie obiad lub kolację
To myślę że to jest właśnie ten kierunek
Gotujemy naturalnie bez proszku bez chemii
Bez używania mikrofalówki
Ogródku restauracyjnym postanowiliśmy również
Posadzić trochę ziół Panowie z kuchni mogą sobie
Sobie codziennie i
Zerwać świeżą garść
Sokrat potrzebuję
Założyliśmy profil na Facebooku rury
Przybieram na wadze chociaż restauracja była jeszcze w fazie produkcji otrzymywaliśmy jakieś informacje zwrotne
Faktura po
Pomagały nam zasadzie podejmować kolejne decyzje Myślę że gdybyśmy nie pracowali tak Facebookiem
Co nie wystartowali byśmy tak od razu
Na naszym profilu na Facebooku
Znajduje się w
Wszystko czym żyje restauracja
Czy są zdjęcia z placu zabaw
Zdjęcia
Z kuchni
Są zdjęcia osób które nas odwiedzają Jeżeli oczywiście ona sobie tego życzą
Kiedy jest mało osób na Facebooku to jest taki słabszy dzień obrotową bardzo często
Rozmawiamy z gośćmi IB
Pytamy w jakich
Palenie ponieważ jest
Specyficznym miejscem
Umiejscowiony w zasadzie na uboczu
Oni bardzo często mówią widzieliśmy zdjęcia na Facebooku Podobało nam się wybraliśmy
To jest bardzo duże narzędzie do wzrostu
Po sprzedaży
Nauczyliśmy się obsługiwać uczyliśmy się
Zobacz na reklamach
Która również
Pomagają przy ciągnięciu konkretnej liczby gości
Bardzo często jak się zbliża na długi weekend puszczam promowanie na Warszawę
Ponieważ gros Z Warszawy jedzie do Zakopanego i przyjeżdża po drodze do nas
Instagram też pracuje i mówi że tam są też followersi
Tam są też osoby które szukają dobrego jedzenia nie wyobrażam sobie
I obecnej prowadzenie restauracji bez
Profil na Facebooku
Ale wyobrażamy sobie prowadzenie restauracji bez strony internetowej
Mały butikowy hotel połączony razem z restauracją
Może i nawet na wsi
Czy życie nam pomoże czy tak się stanie
Punkt widzenia restauratora należy być sobą
Żeby
Potencjalni odbiorcy na Facebooku
Nie czuję że nie czuję się rozczarowani
Nie udajemy