sez. 2, odc. 2W kolejnym odcinku jesiennej edycji programu „Prosto z Grilla” nasz prowadzący, mistrz grillowania Kacper Salzman zaprosi widzów na grillowane szaszłyki. W tym... rozwiń05-10-2021Tagi:jedzenie, grill, gotowanie10 reakcji622Podziel sięKomentarze (2)Dodaj swój komentarz06-10-2021NatkaPierwszy szaszłyk tak bez soli? zobacz więcej komentarzy (2)
KOMENTARZE(2)Sortuj wedługPopularneNajnowszeNajstarszeWYŚLIJNatka3 lata temuzgłoś do moderacji00OdpowiedzPierwszy szaszłyk tak bez soli? Alisherov3 lata temuzgłoś do moderacji00OdpowiedzSzaszłyk to odpowiednia marynatya. Ja stosuję do marnowaniea cebulę sok z cytryny i gorczyce. Po 24 godzinach kazde mieso jest miękkie nawet wołowina☺Najnowsze komentarze (2)Alisherov3 lata temuzgłoś do moderacji00OdpowiedzSzaszłyk to odpowiednia marynatya. Ja stosuję do marnowaniea cebulę sok z cytryny i gorczyce. Po 24 godzinach kazde mieso jest miękkie nawet wołowina☺Natka3 lata temuzgłoś do moderacji00OdpowiedzPierwszy szaszłyk tak bez soli?