Przepis na pyszny gulasz wołowy z nutką pomarańczy
Zaskakujący dodatek do gulaszu. Klasyczny przepis na mięso odchodzi do lamusa. Dodaj do mięsa sekretny składnik jakim jest skórka z pomarańczy. Ten akcent dopełni jego smak. Podczas przygotowania pamiętaj także o takich składnikach jak wino, tymianek, czosnek, masło klarowane i pomidory z puszki. Nowy smak zaskoczy twoich gości, którzy będą chcieli ukraść ci ten przepis. Chcesz zobaczyć więcej ciekawych przepisów, zajrzyj na Kuchnię Elexis.
najlepszy był bigos z pomaranczami Kononowicza z nutą wielkiego gila
vbn
3 lata temu
ja ci powiedzialam nedzaro kuchenna jak dla swoich dzieci nie dasz pieneidzy,a jak przyjda do mnie zebrac o grosz to napolicje pojde przestaniesz cudowac a zajmiesz sie zapewnianiem,bytow dla swoich dzieci
ppp
3 lata temu
pomarańcze dodaję do herbaty z konfiturą i goździkiem
jxhjcxh887
3 lata temu
Garam Masala przyprawa i gulasz bedzie niebo w gębie..
Najnowsze komentarze (5)
mmmm
3 lata temu
najlepszy był bigos z pomaranczami Kononowicza z nutą wielkiego gila
jxhjcxh887
3 lata temu
Garam Masala przyprawa i gulasz bedzie niebo w gębie..
ppp
3 lata temu
pomarańcze dodaję do herbaty z konfiturą i goździkiem
vbn
3 lata temu
ja ci powiedzialam nedzaro kuchenna jak dla swoich dzieci nie dasz pieneidzy,a jak przyjda do mnie zebrac o grosz to napolicje pojde przestaniesz cudowac a zajmiesz sie zapewnianiem,bytow dla swoich dzieci