programy
kategorie

Pyszna fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku to potrawa sycąca i prosta do przygotowania, ale ile domów, tyle przepisów. Oto sprawdzony sposób na pyszne danie. Zobacz film.

0
0
1
Podziel się
Komentarze (1)
19-01-2022
Inga
Boże, nie soli się fasoli przed ugotowaniem.Do fasoli po uprzednim zamoczeniu w ciepłej wodzie temp.około40',dodać 1łyżke stołową cukru i gotować na wolnym ogniu (ugotuje...Czytaj całość
zobacz więcej komentarzy (1)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(1)
Inga
3 lata temu
Boże, nie soli się fasoli przed ugotowaniem.Do fasoli po uprzednim zamoczeniu w ciepłej wodzie temp.około40',dodać 1łyżke stołową cukru i gotować na wolnym ogniu (ugotuje się szybko)Na patelni przesmażyć cebulę ,czosnek,łyżkę tymianku, łyżkę Bazyli kiełbasę ,boczek wędzony sól i pieprz.Zawrtość patelni przelać do fasoli doprawić.Szybko i pysznie. .
Najnowsze komentarze (1)
Inga
3 lata temu
Boże, nie soli się fasoli przed ugotowaniem.Do fasoli po uprzednim zamoczeniu w ciepłej wodzie temp.około40',dodać 1łyżke stołową cukru i gotować na wolnym ogniu (ugotuje się szybko)Na patelni przesmażyć cebulę ,czosnek,łyżkę tymianku, łyżkę Bazyli kiełbasę ,boczek wędzony sól i pieprz.Zawrtość patelni przelać do fasoli doprawić.Szybko i pysznie. .