Boże, nie soli się fasoli przed ugotowaniem.Do fasoli po uprzednim zamoczeniu w ciepłej wodzie temp.około40',dodać 1łyżke stołową cukru i gotować na wolnym ogniu (ugotuje...Czytaj całość
Boże, nie soli się fasoli przed ugotowaniem.Do fasoli po uprzednim zamoczeniu w ciepłej wodzie temp.około40',dodać 1łyżke stołową cukru i gotować na wolnym ogniu (ugotuje się szybko)Na patelni przesmażyć cebulę ,czosnek,łyżkę tymianku, łyżkę Bazyli kiełbasę ,boczek wędzony sól i pieprz.Zawrtość patelni przelać do fasoli doprawić.Szybko i pysznie.
.
Najnowsze komentarze (1)
Inga
3 lata temu
Boże, nie soli się fasoli przed ugotowaniem.Do fasoli po uprzednim zamoczeniu w ciepłej wodzie temp.około40',dodać 1łyżke stołową cukru i gotować na wolnym ogniu (ugotuje się szybko)Na patelni przesmażyć cebulę ,czosnek,łyżkę tymianku, łyżkę Bazyli kiełbasę ,boczek wędzony sól i pieprz.Zawrtość patelni przelać do fasoli doprawić.Szybko i pysznie.
.