programy
kategorie

Rewelacyjne zapiekanki na kromkach chleba

Doskonała propozycja na szybki obiad lub kolację na ciepło. Zapiekanki w tej wersji są po prostu pyszne - robi się je bardzo szybko, a znikają z talerza jeszcze szybciej. Do ich przygotowania możesz użyć pieczywa, które nie jest już pierwszej świeżości. Do tego dodaj pomidory, ser i inne dodatki. Ten sposób na śniadanie stanie się twoim ulubionym! Chcesz poznać więcej przepisów, zajrzyj na Swojskie jedzonko.

0
0
14
Podziel się
Komentarze (14)
03-09-2021
Radwanowiec
Zapamiętajcie, że chleb to życie.Nigdy nie wyrzuciłem chleba.Od lat kupuję chleb bez dodatków raz na tydzień i zamrażam po rozmrożeniu jest identyczny jak przed...Czytaj całość
zobacz więcej komentarzy (14)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(14)
Radwanowiec
3 lata temu
Zapamiętajcie, że chleb to życie.Nigdy nie wyrzuciłem chleba.Od lat kupuję chleb bez dodatków raz na tydzień i zamrażam po rozmrożeniu jest identyczny jak przed zamrożeniem.Często rozmrażam w tosterze - pycha. Ps.w latach wojny jak był chleb to już było dobrze.A jak był cukier to chleb na mokro jadło się z cukrem.Takie bywało moje śniadanie po wojnie.Cukie krzepi to prawda.Uprawiałem różne dziedziny sportu a kondycję miałem niesamowitą.Od pół wieku a może dłużej CUKIER JAKO TAKI NIE ISTNIEJE W MOIM JADŁOSPISIE.
Ojojoj
3 lata temu
Dopiero teraz ktoś to "wymyślił"? Stosuję od lat.
www
3 lata temu
czerstwy chleb mazenie dzisiaj po 3 trzech dniach tylko plesń
St
3 lata temu
Tego typu zapiekanki robiłem w latach 60 ubiegłego wieku ha ha ha
kalif
3 lata temu
A niedawno pisali, że jedzenie pomidorów na śniadanie może zrujnować zdrowie.
Najnowsze komentarze (14)
robo
3 lata temu
Zwykłe tosty, na konkursie mediaexperta byście odpadli w przedbiegach
Tomasz
3 lata temu
A gdzie ten przepis? Bo oprócz wspanialej zapowiedzi w kilku zdaniach nie ma tam nic.
mbeso
3 lata temu
To nie o zagospodarowanie czerstwego pieczywa chodzi, bo znamy to od lat, tylko o te pumaranczowe pazury, to one byly najwazniejsze i graly glowna role. A tak na serio, to kobita mogla sobie darowac, bo taki manicure robi sie na impreze, czy na jakies inne wyjscie, a nie do garow
Krzyś
3 lata temu
W ten sposób brytyjczycy lata temu wymyślili tosty - ale nowość!
Serio?
3 lata temu
Jak się dobrze gospodaruje to chleb nie zdąży sczerstwieć
Ona
3 lata temu
Czy tylko krytyka ? Może coś miłego a nie tylko wredność i hejt
Yoda
3 lata temu
Żadna nowość od 30 lat to robię ha ha więc o czym piszecie
Pozener
3 lata temu
Czerstwy chleb to znaczy świeży chleb nie wiem kto wymyślił, że czerstwy to stary chleb, w dawniejszych czasach mówiono o pannach, że mają czerstwą cerę t.z. młodo wyglądają.
Ewa
3 lata temu
35 lat temu już coś podobnego robiło się. To był sposób na kanapki po niezjedzenie kanapki po imprezie. Wiadomo jak wyglądały te kanapki- chleb/bułka - masło, a na to kawałek szynki, ser żółty, jako, pomidor, ogórek surowy/kiszony. Wystarczyło te przeszłe smakami kanapkami rano włożyć do piekarnika i…ale żarcie. Do dziś tak robię
Radwanowiec
3 lata temu
Zapamiętajcie, że chleb to życie.Nigdy nie wyrzuciłem chleba.Od lat kupuję chleb bez dodatków raz na tydzień i zamrażam po rozmrożeniu jest identyczny jak przed zamrożeniem.Często rozmrażam w tosterze - pycha. Ps.w latach wojny jak był chleb to już było dobrze.A jak był cukier to chleb na mokro jadło się z cukrem.Takie bywało moje śniadanie po wojnie.Cukie krzepi to prawda.Uprawiałem różne dziedziny sportu a kondycję miałem niesamowitą.Od pół wieku a może dłużej CUKIER JAKO TAKI NIE ISTNIEJE W MOIM JADŁOSPISIE.
www
3 lata temu
czerstwy chleb mazenie dzisiaj po 3 trzech dniach tylko plesń
St
3 lata temu
Tego typu zapiekanki robiłem w latach 60 ubiegłego wieku ha ha ha
kalif
3 lata temu
A niedawno pisali, że jedzenie pomidorów na śniadanie może zrujnować zdrowie.
Ojojoj
3 lata temu
Dopiero teraz ktoś to "wymyślił"? Stosuję od lat.