programy
kategorie

Sekret pysznych placków ziemniaczanych

Placki ziemniaczane to klasyka polskiej kuchni. Oto jak usmażyć idealnie chrupiące placuszki. To, czy nam się udadzą, zależy od rodzaju ziemniaków, jakich użyjemy. Najlepsze będą odmiany mączyste, zawierające dużo skrobi, jak Gracja, Bryza, Gustaw czy Ibis. Jeśli jednak sprzedawca nie informuje nas, jaką odmianę sprzedaje, warto przeprowadzić prosty test.
101 reakcji
44
31
26
Podziel się
Komentarze (26)
23-10-2019
amerolPOczekajcie jak tylko platforma wróci do władzy to tylko ziemniory żreć będziecie
zobacz więcej komentarzy (26)
Napisz komentarz
23-10-2019

amerolPOczekajcie jak tylko platforma wróci do władzy to tylko ziemniory żreć będziecie

21-10-2019

Czegoś takiego nie zjem!Ludzie!! to są na początku placki ziemniaczane??? kto to wymyślił taka postać??? To dziecko potrafi inaczej i ładniej ukształtować masę i położyć na … Czytaj całość

21-10-2019

ar14Ziemniaki utrzeć tylko na tarce z dużymi oczkami !!!! Pycha!!!

Rozwiń komentarze (15)