programy
kategorie

Sekret pysznych placków ziemniaczanych

Placki ziemniaczane to klasyka polskiej kuchni. Oto jak usmażyć idealnie chrupiące placuszki. To, czy nam się udadzą, zależy od rodzaju ziemniaków, jakich użyjemy. Najlepsze będą odmiany mączyste, zawierające dużo skrobi, jak Gracja, Bryza, Gustaw czy Ibis. Jeśli jednak sprzedawca nie informuje nas, jaką odmianę sprzedaje, warto przeprowadzić prosty test.

80 reakcji
46
33
1
Podziel się
Komentarze (1)
03-06-2020
babcia na emeryturzea ja ostatnio utarłam ziemniaki na młynku na korbkę do orzechów i na mnie jedną spoko wystarcza
zobacz więcej komentarzy (1)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(1)
babcia na eme...
4 lata temu
a ja ostatnio utarłam ziemniaki na młynku na korbkę do orzechów i na mnie jedną spoko wystarcza
Najnowsze komentarze (1)
babcia na eme...
4 lata temu
a ja ostatnio utarłam ziemniaki na młynku na korbkę do orzechów i na mnie jedną spoko wystarcza