programy
kategorie

Sposoby na kiszone ogórki. Oto, jakich błędów unikać przy produkcji

Kiszone ogórki to jeden z najbardziej uwielbianych przez Polaków dodatków do drugiego dania. Zwłaszcza zimą dostarczają organizmowi potrzebnych składników odżywczych. Robione własnoręcznie mają niepowtarzalny smak, jednak łatwo go zepsuć popełniając podstawowe błędy. A ważne jest wszystko: od temperatury przechowywania, przez przyprawy, aż do czasu, kiedy zdecydowaliśmy się na ukiszenie ogórków. Oto kilka porad, jak uniknąć zepsucia przetworów.

0
0
3
Podziel się
Komentarze (3)
24-11-2020
FAJNEcenne informacje w sama pore wlasnie za kilka dni rozpoczyna sie szczyt zbioru ogorkow aby tylko nie zawialo sniegiem i mrozu duzego nie bylo
zobacz więcej komentarzy (3)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(3)
FAJNE
3 lata temu
cenne informacje w sama pore wlasnie za kilka dni rozpoczyna sie szczyt zbioru ogorkow aby tylko nie zawialo sniegiem i mrozu duzego nie bylo
Gienia
3 lata temu
Modli jeszcze poczekać i w lutym opublikować jak będą w sprzedaży świeżutkie ogórki syberyjskie.
bob33
3 lata temu
Czy ktoś nad tym panuje, proponuję za miesiąc opublikować artykuł jak robić kompot ze świeżych wiśni - akurat będą zbiory.
Najnowsze komentarze (3)
bob33
3 lata temu
Czy ktoś nad tym panuje, proponuję za miesiąc opublikować artykuł jak robić kompot ze świeżych wiśni - akurat będą zbiory.
Gienia
3 lata temu
Modli jeszcze poczekać i w lutym opublikować jak będą w sprzedaży świeżutkie ogórki syberyjskie.
FAJNE
3 lata temu
cenne informacje w sama pore wlasnie za kilka dni rozpoczyna sie szczyt zbioru ogorkow aby tylko nie zawialo sniegiem i mrozu duzego nie bylo