programy
kategorie

Używamy codziennie. Potężne siedlisko groźnych bakterii

To jeden z podstawowych elementów w kuchni. Chroni pieczywo przed wysychaniem, przedłużając świeżość i chroniąc od pleśni. Okazuje się, że zwykły chlebak może być też bardzo niebezpieczny - to siedlisko bakterii i grzybów. Resztki jedzenia, wilgoć i ciepło są idealnym miejscem dla bakterii. Takie warunki zapewnia chlebak.
02-12-2019
27 reakcji
8
6
13
Podziel się
Komentarze (13)
03-12-2019
ryszkoDzielę kromki na porcje dzienne .Resztę chowam w zamrażarce.Wyjmuję kiedy jest potrzeba.
zobacz więcej komentarzy (13)
Napisz komentarz
03-12-2019

ryszkoDzielę kromki na porcje dzienne .Resztę chowam w zamrażarce.Wyjmuję kiedy jest potrzeba.

03-12-2019

zjadacz chlebaPrzepraszam bardzo ale zarówno ja jak i wszyscy moi znajomi używają chlebaków. Nie znam kogoś takiego kto nie ma chlebaka. zjadacz chleba

03-12-2019

gai ja

Rozwiń komentarze (13)