programy
kategorie

Wojciech Modest Amaro: "Zwycięzcy programów kulinarnych gdzieś się pogubili"

Choć mówi się, że polska scena gastronomiczna przeżywa rozkwit, zdaniem Wojciecha Modesta Amaro sporo zostało jeszcze do poprawy.
Tranksrypcja:Jak pan ocenia naszą taką scenę kulinarną Jeżeli tak to możn...
rozwiń
Nauczyć
Czy się uczę może się zmienia
Oczywiście musimy się bardzo dużo nauczyć musimy
Musimy
Musimy zrozumieć gdzie jest spojrzę
Gdzie są gdzie zaczepiamy nasze marzenia
Jak do nich dochodzimy
Lubimy zaczepić marzenia
Pławić się w ich realizacjach ale taki
Myślowy wirtualny jakiś sposób tak
Trochę gorzej jest podwinięcie rękawów
Naprawdę do pilnowaniem tego co
Zmiana dzień trzeba
Trzeba ciężko wypracowany
Ja jest
Takiej organiczny nie pracy od podstaw nie w kieszeń Asię
Rozwoju który może być milimetrowy dziś
Ale gdy go nałożymy na oś czasu to wiadomo że
Jesteśmy pół metra wyżej a za 10 lat 2 m
Więc to jest jakby taki mój punkt widzenia na to co robi
Gastronomia
Tak bardzo dobrze jest mieć plany bardzo dobrze jest mieć ambicje marzenia
Trzeba je tylko szybko weryfikować
Nie poprzestawać na tym marzeniu to
Tylko Zostawiać go tam gdzie jego miejsce da
Przed sobą
Przyświeca
Ale wykonywać to
To myślę że z największym
Ptaki
Idę z tobą programach kulinarnych
Osoba które wygrywały które miały zawojować świat
Mówiąc brzydko kolokwialnie Poznań
Wszystkim
No tych osób ja nie widzę na rynku
Te osoby gdzieś są pogubione
Gastronom
Trzeba mieć cierpliwość
Gastronomii służy to doświadczenie
Cena mi służy
Wykonywanie tego zawodu
Dzień po dniu wciąż ciężkiej pracy i wtedy na pewno przyda ma takie oto coś jest w ogóle nie
Tylko trochę cierpliwości Brakuje chyba pokoleniowa w ogóle spraw
Jak się dzisiaj zobaczyć coś na internecie
Człowiek
W stanie uwierzyć że jutro też to może mieć albo że to wykonuje dokładnie tak jak zobaczył
Social media No niestety
Trochę
5 reakcji
1
1
3
Podziel się
Komentarze (3)
07-01-2020
pico di molo-hehe
Caly jest oszukany ten pan.Od naziska i i.ienia począwszy.Nazwy jego knajp tez nie w rodzimym języku.Na talerzu tez nie dania a"momenty".Ceny zupę...Czytaj całość
zobacz więcej komentarzy (3)
Napisz komentarz
07-01-2020

pico di molo-heheCaly jest oszukany ten pan.Od naziska i i.ienia począwszy.Nazwy jego knajp tez nie w rodzimym języku.Na talerzu tez nie dania a"momenty".Ceny … Czytaj całość

07-01-2020

rafałnie Amaro tylko Basiura :)

08-01-2020

MiMiBasiura,że hej!!!

Rozwiń komentarze (3)