programy
kategorie

Zupa pomidorowa jak u mamy

Pomidorowa to bez wątpienia królowa polskich zup. Najlepsza wychodzi wtedy, gdy rosołową bazę zastąpimy samodzielnie przygotowanym wywarem z włoszczyzny. Gotową pomidorówkę podajemy z makaronem lub ryżem oraz posiekaną natką pietruszki.

39 reakcji
12
18
9
Podziel się
Komentarze (9)
15-05-2020
mikeNo i na czy polega ten super przepis? Zwykła pomidorówka.
zobacz więcej komentarzy (9)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(9)
mike
4 lata temu
No i na czy polega ten super przepis? Zwykła pomidorówka.
Dżenka
4 lata temu
Uwielbiam pomidorówkę a szczególnie taką jak u mojej mamy. Makaron własnej roboty (tata robił) . Była na rosole (po niedzieli) i dużo włoszczyzny, no palce lizać. Oj to były czasy !!!!!
danka
4 lata temu
no a gdzie jest ten trik ?
Malignus
4 lata temu
Nie ma nic odkrywczego.
ubawionaUla
4 lata temu
Ten trick to rezygnacja ze śmietany lub jogurtu?
Najnowsze komentarze (9)
Anka1977
4 lata temu
Pomidory z puszki bleeee
adeja
4 lata temu
Ja robię wywar na podpaskach .
Polo
4 lata temu
"Pomidorówka" z pomidorów z puszki i koncentratu. Nie wie u czyjej mamy jada się taka pomidorówkę, ale ciesze się, że nie u mojej.
Konsternacja
4 lata temu
A czy taki wywar z kurczaka i wloszczyzny to nie rosol? Na czym polega roznica?
Dżenka
4 lata temu
Uwielbiam pomidorówkę a szczególnie taką jak u mojej mamy. Makaron własnej roboty (tata robił) . Była na rosole (po niedzieli) i dużo włoszczyzny, no palce lizać. Oj to były czasy !!!!!
mike
4 lata temu
No i na czy polega ten super przepis? Zwykła pomidorówka.
ubawionaUla
4 lata temu
Ten trick to rezygnacja ze śmietany lub jogurtu?
Malignus
4 lata temu
Nie ma nic odkrywczego.
danka
4 lata temu
no a gdzie jest ten trik ?