Pekinka jest popularną wersją kapusty w naszym kraju. Chętnie robimy z niej surówki jako dodatek do obiadu. Warto regularnie ją spożywać, ponieważ ma ona wiele zalet. Oto dlaczego warto sięgać po kapustę pekińską.05-02-2020Tagi:kuchnia, kapusta, kimchi, kapusta pekińska, właściwości zdrowotne, pekinkaTranksrypcja:rozwińciekawostka001Podziel sięKomentarze (1)Dodaj swój komentarz29-12-2021FujO zawartej chemii w tej kapuście nawet nie piśnieciezobacz więcej komentarzy (1)
KOMENTARZE(1)Sortuj wedługPopularneNajnowszeNajstarszeWYŚLIJFuj3 lata temuzgłoś do moderacji00OdpowiedzO zawartej chemii w tej kapuście nawet nie piśniecieNajnowsze komentarze (1)Fuj3 lata temuzgłoś do moderacji00OdpowiedzO zawartej chemii w tej kapuście nawet nie piśniecie