bCImkbUA
bCImkbUE
bCImkbUI
programy
kategorie
bCImkbUB

Domowa konserwa. Pyszne i proste danie, które wytrzyma miesiące w spiżarni

Gdy myślimy o konserwie, przed oczami stają nam półki sklepowe z tym produktem. Jednak konserowe mięso, tzw. tuszonkę, można bardzo łatwo przyrządzić we własnej kuchni. Przede wszystkim domowa tuszonka będzie znacznie bardziej miękka i wyrazista od tej sklepowej. Zamknięta w słoiku w spiżarni, posłuży nam jako awaryjne smarowidło na kanapki, dodatek do makaronu czy też jako lunchowa przekąska podczas wycieczki lub pikniku. Co najwazniejsze w takiej konserwie nie znajdziemy zagęszczaczy czy dziwnych dodatków smakowych.
166 reakcji
74
35
57
Podziel się
Komentarze (57)
02-06-2020
Hej
Powszechne lenistwo. Masz telewizor, to siedzisz i się gapisz i nie masz czasu. Ja nie mam telewizora. Mam za to: przecierów pomidorowych 100 słoików, takich konserw 120...Czytaj całość
zobacz więcej komentarzy (57)

Programy Wirtualnej Polski

bCImkbUN
Napisz komentarz
02-06-2020

HejPowszechne lenistwo. Masz telewizor, to siedzisz i się gapisz i nie masz czasu. Ja nie mam telewizora. Mam za to: przecierów pomidorowych 100 … Czytaj całość

02-06-2020

sękaczW latach powojennych przez lata,kiedy ludzie nie mieli lodówek powszechnym było robienie mięsa i przetworów w słoikach.Tak było na wsi.W słoikach był … Czytaj całość

02-06-2020

gośći pewnie chcesz żyć 150 lat , a może jeszcze jeden dzień dłużej , a oddychasz przez bibułki żeby się nie zarazić

bCImkbVf
Rozwiń komentarze (16)
bCImkbVz
bCImkbUG
bCImkbVG
bCImkbVH