bCzAZvuI
bCzAZvuM
bCzAZvuQ
programy
kategorie
bCzAZvuJ

Doskonała pomidorowa. Dodaj jeden, tajemniczy składnik

Pomidorowa to królowa polskich zup. Każda gospodyni ma swój sekret na tą udaną zupę. Jednak jest jeden składnik, o którym mało kto pamięta, a który znacznie poprawi smak tej potrawy. Tym tajemniczym elementem jest... cukier. By przełamać kwaskowatość pomidorów najlepiej dodać do garnka z zupą od 3 do 6 łyżek cukru. Zasada jest prosta: jedna płaska łyżka na jeden litr zupy.
30-03-2020
434 reakcje
137
167
130
Podziel się
Komentarze (130)
30-03-2020
slan2449To jest zupa pomidorowa a nie owocowa i musi być lekko kwaskowata.A może tak do kompotu dodać octu?Współczuję rodzinie że takie dziadostwo musi jeść.
zobacz więcej komentarzy (130)

Programy Wirtualnej Polski

bCzAZvuV
Napisz komentarz
30-03-2020

slan2449To jest zupa pomidorowa a nie owocowa i musi być lekko kwaskowata.A może tak do kompotu dodać octu?Współczuję rodzinie że takie dziadostwo musi jeść.

30-03-2020

chory6 łyżek cukru ? !!!!!!!!!!!! Kto was uczył gotować. Nie róbcie tego. Zamiast cukru marchewka załatwi temat smaku i ominie was cukrzyca.

30-03-2020

JaszPrzecier z własnych pomidorów i nie trzeba dodawać cukru.

bCzAZvvn
Rozwiń komentarze (107)
bCzAZvvH
bCzAZvuO
bCzAZvvO
bCzAZvvP