programy
kategorie

Hiszpańskie wędliny. Przysmaki, które musisz spróbować

Kuchnia hiszpańska słynie nie tylko z pysznego i popularnego chorizo. Fuet, salchichon, sobrasada. Oto specjały, które pokocha każdy miłośnik dobrego mięsa.

23-04-2020
50 reakcji
9
22
19
Podziel się
Komentarze (19)
23-04-2020
januszCudze chwalicie swego nie znacie. Jednak wolę nasze .
zobacz więcej komentarzy (19)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(19)
janusz
4 lata temu
Cudze chwalicie swego nie znacie. Jednak wolę nasze .
echo
4 lata temu
Artykuł sponsorowany przez Hiszpanów ????
frek16
4 lata temu
Wolę naszą domową z galaretką od Kani
LITWA
4 lata temu
najlepszy kotlet świata to schabowy z ziemnakami i kapustką kiszoną HEJ .
Jola
4 lata temu
Polacy nie jedza importowanych wedlin, bo maja swoje o niebo lepsze i 3x tansze.
Najnowsze komentarze (19)
KRECIK
4 lata temu
I TO JEST REKLAMA I NIKT NIE PONOSI KONSEKWENCJI DZIENNIKARZE PO-PLOTKARZE JESZCZE CHYBA NIE JADL POLSKIEJ SZYNKI
Krzyś
4 lata temu
W Hiszpańskich wyrobach jest za dużo soli i innej chemii. Co byś nie zjadł to smakuje tak samo słono.
dietetyk
4 lata temu
Sama chemia i sól. Były badania tych konserwowanych wędlin. Katastrofalne dla zdrowia.
Autor hasta l...
4 lata temu
Nietaktem jest pisać takie rzeczy .....
ade..-
4 lata temu
Powiem tak że często są to podróby nazw dobrych wędlin ceny wysokie jakość nie ..Ktoś powinien ten stan zmienić ..
Hetman
4 lata temu
Mięso to ostateczność jako produkt spożywczy,od przypadku do przypadku i w bardzo małych ilościach można coś skubnąć,ale niewiele,mięso a zwłaszcza jego wysokoprzetworzone produkty jak kiełbasa to trucizna........................choć czasami smaczna.
Sool
4 lata temu
Hiszpanski Jamon krojony z udzca , ma dziwny posmak, is potrafie go polubic. Zdecydowanie duzo lepsze jest Wloskie prosciutto, ze nie wspomne o pysznych węgierskich salami ! A nawet zwyklych kiełbasek wegierskich z grila, dwa rodzaje normalne i pikantne. Kiedys byly nawet do kupienia u rzeźnika w sklepie , gorace z musztarda . Ale jak teraz jest na Wegrzech to Nie wiem .
seler
4 lata temu
Znawcy nadal szczekają ze mięso jest nie zdrowe.Hiszpańskie jest zdrowe???
!@#$%^%$#
4 lata temu
Tylko polskie artykuły spozywcze a nie hiszpańskie czy inne! My Polacy wspomagamy Polaków a tym samym rozwój Polski i naszych dzieci i wnuków!!!
sad
4 lata temu
a ja wiem hiszpańskich to tak chyab nie jadlam ale wloskie,jadlam i tak na dobra sprawę to prosiutto mnie smakowalo,prosiutto cotto,salami,te twarde male,choc osoby o protezach nie amaj szans na podjedzenie tej orginalenej salami niech się nie lapia,czy tam tez inne wędliny zachodnie jak pastrami,mortadele,szynkowe,itp.ale co kielbasa polska i laszanka,to te kiełbasy zachodnie srednie sa w smaku,czasem franfurtki lubie kupic ,ale nie za czesto jesc,raz na jakiś czas,polskie sa dobre wędliny i chleb tez,lepszy jak np.wloski czy niemiecki,albo amerykański oprócz tostow puszystych amerykańskich bo te to lepsze,od reszty,a za często nie widze tych amerykańskich tostow
z Poznania
4 lata temu
................. piszesz wbrew sobie Janusz .. albo oby tylko pisać ... Nasze wyroby to tandeta i badziewie ... napompowane chemią i wodą od mycia podłogi .. Morliny:: kiełbasa Śląska ... po zgrzaniu ,, papier toaletowy zmielony .. z karkówki .. na grillu ,, jak odparuje napompowana chemia ... wstyd podać .. zelówka .. nie pisz lur !
Kielbasiarz
4 lata temu
WSTYD i hanba takie cos REKLAMOWAC I SIE PYTAC--- NAPISZCIE ILE KOSZTUJE %== GRAM TAKIEJ KIELBASY to wam wyliczymy ila razy w roku morzna sobie takie cos pozwolic przy glodowych zarobkach majac rodzine czekam na CENE ale nie z ksiezyca tylko orginal z HISZPANI
Jola
4 lata temu
Polacy nie jedza importowanych wedlin, bo maja swoje o niebo lepsze i 3x tansze.
Katarzyna
4 lata temu
Nakaz - musisz spróbować! A dlaczego muszę?