Na wielkanocnym stole nie może zabraknąć żurku, przygotowanego według tradycyjnej receptury. Zamiast robić go na bazie tego z torebki kupionego w sklepie, lepiej zrobić go z zakwasu domowej roboty. Jest bardzo prosty. Oto jak go przygotować.03-04-2020Tagi:kuchnia, domowe sposoby, dania wielkanocne, żurek, zakwasTranksrypcja:rozwińtaktaktaktaktaktak001Podziel sięKomentarze (1)Dodaj swój komentarz03-04-2020olo"Podarek" a raczej ordynarna i chamska kradzież .zobacz więcej komentarzy (1)
KOMENTARZE(1)Sortuj wedługPopularneNajnowszeNajstarszeWYŚLIJolo5 lata temuzgłoś do moderacji00Odpowiedz"Podarek" a raczej ordynarna i chamska kradzież .Najnowsze komentarze (1)olo5 lata temuzgłoś do moderacji00Odpowiedz"Podarek" a raczej ordynarna i chamska kradzież .