programy
kategorie

Pięć pysznych pomysłów na mielone

Jeżeli schabowy to król polskiego talerza, tak mielone będą gromadką książąt i księżniczek. Oto kilka propozycji, dzięki którym to danie nabierze zupełnie nowego, nowoczesnego smaku. Do klasycznego przepisu dodajemy dwa jabłka i por. Kotlety będą dzięki temu bardziej delikatne i soczyste.

21-02-2020
127 reakcji
77
34
16
Podziel się
Komentarze (16)
24-02-2020
kucharz kuchni polskiejMielony to mięso z karkówki ,cebula,bułka, pieprz ,sól,natka z pietruszki,jajko i wszystko.
zobacz więcej komentarzy (16)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(16)
kucharz kuchn...
4 lata temu
Mielony to mięso z karkówki ,cebula,bułka, pieprz ,sól,natka z pietruszki,jajko i wszystko.
d.g
4 lata temu
najlepiej kupić kawałek mięsa i zmielić sobie samemu i wtedy wiadomo co się je
mig
4 lata temu
Tylko gdzie kupić mielone żeby nie było naszprycowane wodą i innym świństwem a po usmażeniu nie miało smaku trocin?
koch
4 lata temu
kapusta i mielone, to predzej gołąbki wyjdą
KUK
4 lata temu
Będzie jeszcze lepszy jak bedzie zrobiony na "mięsie mielonym" bez mięsa ...
Najnowsze komentarze (16)
Hobby kucharz
4 lata temu
Ja dodaje piwa do kotletów ,pięknie pachną i są pulchne ,coś nowego , ale nie dużo . Wypić można po usmażeniu
ANNA
4 lata temu
Ja proponuję dodać śledzia, ananasa, buraka i diabli jeszcze wiedzą czego - już całkiem tym "kucharzom" odwaliło -mielony to mielony - mięso, jajko, bułka namoczona w mleku, czosnek dla zdrówka i cebulka a potem przyprawy wg swojego uznania i na tym koniec !
d.g
4 lata temu
najlepiej kupić kawałek mięsa i zmielić sobie samemu i wtedy wiadomo co się je
KUK
4 lata temu
Będzie jeszcze lepszy jak bedzie zrobiony na "mięsie mielonym" bez mięsa ...
jacek
4 lata temu
Ja zawsze myślałem, że takie danie to sznycle. Dziwna ta nazwa : kotlet to kotlet, a sznycel to sznycel
toja
4 lata temu
ja dodaje startego surowego ziemniaka i tez sa pulchne
mig
4 lata temu
Tylko gdzie kupić mielone żeby nie było naszprycowane wodą i innym świństwem a po usmażeniu nie miało smaku trocin?
mario
4 lata temu
PORA !!! i KALAFIORA !!! a dodatkowo, nie ma czegoś takiego jak pomarańcz, winogron,
aaa
4 lata temu
Tylko to już nie będą mielone tylko pulpety a'la coś tam.
ŁOKIETEK
4 lata temu
Ja dodaję starte na wiórki pieczarki i pokrojoną natkę pietruszki tak pół na pół z mięsem i wychodzą znakomite
Jan
4 lata temu
Żeby kotlety były soczyste to daj donich trochę mięsa.
koch
4 lata temu
kapusta i mielone, to predzej gołąbki wyjdą
Pyszny
4 lata temu
U mnie dodaje się posiatkowaną kapustę pekińską, kotlety są bardziej pulchne,polecam
sas
4 lata temu
mam swój przepis a rady wp mam w d