bEIVhPQk
bEIVhPQo
bEIVhPQs
programy
kategorie
bEIVhPQl
sez. 1, odc. 16

Włoskie "gelato" powstałe na bazie naturalnych składników, kręcone w tradycyjny sposób w oparciu o 100-letnią recepturę - to pomysł na biznes Karola Pietrowskiego,...

rozwiń
Tranksrypcja:Jesteśmy w jednorożcu jednorożec lody tradycyjne...
rozwiń
Oferujemy codziennie świeżaka
Jola to
Czyli lody na bazie naturalnych składników
Kręcone w
Tradycyjne włosy
Wszystko robimy Sami o to
Od podstaw lody są mniej napowietrzone
Cukrem i Stein są najmniej tłuste
Laboratorium jest za szklaną ścianą
Gdzie
Można obserwować cały proces
Produkcja
Znalazłem się w Bolonii w całkiem innym temacie niż
Dziarski szedłem do jednej ze
Wentylatory
Spróbowałam lodów to Kiedy jadłem pistacje to tak jak bym zjadł rozgniecione orzeszki
Pistacjowe rozmrożone zaczęło to w mojej głowie dojrzewać
Minimum jakie potrzebujemy to jest pasteryzator E1 frezer
Ekspres do kawy młynek witryna na ciasta lady chłodnicze zamrażarkę
Lodówkę czy maszyny
Co mój proces produkcji jest dosyć skomplikowany w laboratorium i czasochłonnych to co kupimy zależy od tego co
Co chcemy robić Jaka jest nasz
Możemy postawić byle jaką witrynę i sprzedawać lody
Takiego okienka pieśni
Patrzymy na to wszystko długofalowo i liczymy się z wysokimi kosztami No ryzykujemy
Duża nuta
Nie kupujemy maszyny klasy Ferrari No to jest różnica
Ja się zajmujesz
Czasem Stoję na kasie jestem w laboratorium
Robię zakupy tak naprawdę jestem
Na początku
Było ciężko było nas dużo mniej
Tylko ja byłem w laboratorium więc
Jestem Kaja
Będzie lato
Miałem ty
Tylko jedno masz
Przed otwarciem byłem tutaj też
Ustaw 740
Już tutaj byłem
Z powrotem
Zimową
Żeby zredukować
Dostałem za barem
Największym problemem W tym biznesie jest
Sezonowości i natłok pracy
O tym okresie
Trzeba zarobić na kasztana na zimę
Marketing Shop
Jesteś najbardziej jeszcze
Fala rozkoszy
Przednia nie jest jest jest długa
To trwa
Ale jest najbardziej wiarygodny
Niedługo rusza strona internetowa na której będzie można sprawdzić
Dziś alergenne apropo każdego
Bez smaku tak jak jej
Ile kalorii jest
Ile procent tłuszczu
Każdy z nas ma
Nazywam się Karol Piotrowski jestem właścicielem lodziarni
Jednorożec lody tradycyjne gdzie Kręcimy codziennie świeży gdzie latem
0
0
0
Podziel się
Komentarze (0)
bEIVhPRj
bEIVhPQq
bEIVhPRq
bEIVhPRr