programy
kategorie

Przepis na idealny tort bezowy z marakują

Kto choć raz próbował upiec bezę wie, że nie jest najłatwiejsze ciasto. Choć do jej przygotowania wystarczy ubić białka jajek z cukrem, a potem włożyć do piekarnika okazuje się, że deser nie zawsze wychodzi perfekcyjnie. Jak powinna wyglądać idealna beza i ile trwa jej przygotowanie? "Beza doskonała powinna być chrupiąca z zewnątrz i lekko ciągnąca w środku" - wyjaśnił Mikołajczyk. W kuchni ?Dzień Dobry TVN? eksperci kulinarni Monika Goździalska i Kamil Mikołajczyk zaprezentowali przepis na tort bezowy z marakują "Słodki Drań" oraz bezę z likierem malibu, czyli "Wakacyjną Obietnicę".

25-09-2015
1 reakcja
0
1
0
Podziel się
Komentarze (0)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(0)