programy
kategorie

Pyszne polędwiczki wieprzowe z jabłkami i orzechami. Szybki i niezawodny przepis

Smakowite polędwiczki wieprzowe z jabłkami i orzechami, to danie, które zachwyci każdego amatora mięsnych potraw. Jest ono proste i szybkie do przygotowania, dzięki czemu świetnie się sprawdzi na niedzielny obiad. Wystarczy przygotować 500 g pokrojonych polędwiczek wieprzowych, 100 g rozdrobnionych orzechów włoskich, 2 pokrojone na cząstki jabłka, 8 kromek pokuszonego pieczywa tostowego, olej, pieprz, sól, odrobinę cukru, majeranek i natkę pietruszki. Obejrzyjcie nagranie, by dokładnie poznać przepis Karoliny Adamskiej, Aleksandry Panak i Michała Stokowskiego. Chcesz ich poznać więcej, zajrzyj na Wydawnictwo REA.

149 reakcji
91
54
4
Podziel się
Komentarze (4)
29-09-2021
mastJak to Spurek zobaczy, to zawał...
zobacz więcej komentarzy (4)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(4)
mast
3 lata temu
Jak to Spurek zobaczy, to zawał...
Prowincjuszka
3 lata temu
Ło matko, pieczywo tostowe.....
nemesis
3 lata temu
a to tostowe po co ? i to aż 8 kromek????!!!
Ala
3 lata temu
za dużo kromek chleba, farszu jest za dużo, co powoduje, że potrawa robi się zbyt sucha
Najnowsze komentarze (4)
Ala
3 lata temu
za dużo kromek chleba, farszu jest za dużo, co powoduje, że potrawa robi się zbyt sucha
nemesis
3 lata temu
a to tostowe po co ? i to aż 8 kromek????!!!
mast
3 lata temu
Jak to Spurek zobaczy, to zawał...
Prowincjuszka
3 lata temu
Ło matko, pieczywo tostowe.....