Szkodliwy arsen w żywności. Na które produkty powinniśmy uważać?
Rak skóry, cukrzyca, choroby układu krążenia, stany zapalne. Takie mogą być efekty spożywania zbyt dużej ilości arsenu. Pierwiastek ten występuje w znanych i lubianych produktach. Oto kilka z nich.
Właśnie zjadłem kaszę krakowską do której dodałem trochę arszeniku. Teraz smakuje, jak ryż!
woj
4 lata temu
to podobnie jak z roundupem 20 lat zalega - z tego co się mawia ... więc po 4 latach to żadne eko ... nikt nie robi badań na metale ciężkie i inne trucizny .... certyfikaty to fikcja ... a potem i tak podstawiajątowar ...
Najnowsze komentarze (2)
woj
4 lata temu
to podobnie jak z roundupem 20 lat zalega - z tego co się mawia ... więc po 4 latach to żadne eko ... nikt nie robi badań na metale ciężkie i inne trucizny .... certyfikaty to fikcja ... a potem i tak podstawiajątowar ...
dekoder
4 lata temu
Właśnie zjadłem kaszę krakowską do której dodałem trochę arszeniku. Teraz smakuje, jak ryż!