Trudno sobie wyobrazić święta wielkanocne bez majonezu. Dodajemy go do sałatek, jaj, wędlin. Niestety skład wielu sklepowych majonezów pozostawia wiele do życzenia, dlatego warto pokusić się o przygotowanie domowej wersji.03-04-2020Tagi:majonez, wielkanoc, domowy001Podziel sięKomentarze (1)Dodaj swój komentarz03-04-2020wolkarCzy musicie ładować te wielgachne napisy i tępą, niepotrzebną muzyczkę?zobacz więcej komentarzy (1)
KOMENTARZE(1)Sortuj wedługPopularneNajnowszeNajstarszeWYŚLIJwolkar5 lata temuzgłoś do moderacji10OdpowiedzCzy musicie ładować te wielgachne napisy i tępą, niepotrzebną muzyczkę?Najnowsze komentarze (1)wolkar5 lata temuzgłoś do moderacji10OdpowiedzCzy musicie ładować te wielgachne napisy i tępą, niepotrzebną muzyczkę?