programy
kategorie

Młoda kapusta z boczkiem

Młoda kapusta to prawdziwa skarbnica cennych składników odżywczych. Jest bogata między innymi witaminę C oraz witaminy z grupy B. Spożywanie jej wzmocni odporność naszego organizmu. Mamy dla was propozycję na jej przygotowanie. Przepis nie jest trudny i nie spędzimy dużo czasu w kuchni, a efekt jest oszałamiający. Zerknijcie na przepyszną młodą kapustę z boczkiem. Chcesz zobaczyć więcej ciekawych przepisów, zajrzyj na Kuchnię Elexis.

23-10-2020
123 reakcje
72
40
11
Podziel się
Komentarze (11)
23-10-2020
WIENIOTEN BULION TO Z CZEGO ?
zobacz więcej komentarzy (11)

Programy Wirtualnej Polski

KOMENTARZE
(11)
WIENIO
4 lata temu
TEN BULION TO Z CZEGO ?
gospodyni
3 lata temu
A po cholerę ta zasmażka mączna z mlekiem, wyszło okropne i białe !!!
kóhosz
4 lata temu
a może by tak zasiegnac porady albo poczytac a nie pisać bzdury
cowid
3 lata temu
Przepis na młodą kapustę , a mamy listopad, kto to pisze?
Tina
4 lata temu
Ten drugi bulion to pewnie ze śmietany ;)
Najnowsze komentarze (11)
Nick33
3 lata temu
Ja tak zrobilem 35 lat temu kalafiora i od tamtej pory nic innego nie jadlem.
Janusz
3 lata temu
Tak , nic innego już nie będę chciał jeść tylko kapustę będę wpierdzielał jak rogacizna jakaś.
breitner07
3 lata temu
z Kota !
Lusk
3 lata temu
Szczególnie ten boczek z zasmażką dobry
Dana
3 lata temu
Do każdej, w tym i młodej, i kiszonej gotującej się kapusty wystarczy dodać boczek wędzony, może być nawet w całości, (później wykorzystać go można np, na kanapki - smak nie z tej ziemi, zwłaszcza gotowany i wyjęty z kiszonej kapusty) i pokrajanego w kostkę pomidora. Najzwyczajniejsza zasmażka, sól i ocet do przykwaszenia młodej - (kiszonej kapuście ocet nie potrzebny). Możesz, ale nie musisz też dodać pieprz lub i imbir, nawet zioła, które lubisz według własnych smaków. Jeśli jesteś na diecie zabiel kapustkę mąką rozmieszaną w wodzie. Duszona i gotowana marchew zmienia Index glikemiczny, mocno podnosi cukier w organizmie...
cowid
3 lata temu
Przepis na młodą kapustę , a mamy listopad, kto to pisze?
gospodyni
3 lata temu
A po cholerę ta zasmażka mączna z mlekiem, wyszło okropne i białe !!!
Tina
4 lata temu
Ten drugi bulion to pewnie ze śmietany ;)
kóhosz
4 lata temu
a może by tak zasiegnac porady albo poczytac a nie pisać bzdury
po co
4 lata temu
te idiotyczne tytuły, no po co , nie czytam tylko się pytam
WIENIO
4 lata temu
TEN BULION TO Z CZEGO ?