Prosto z grilla. Grillowany kotlet schabowy po japońsku
sez. 1, odc. 5
"Prosto z grilla” zainspiruje do grillowania z pomysłem, opowie o technikach, patentach i trikach. Program prowadzi Kacper Salzman – ceniony kucharz i szef kuchni,...
JdjfjFajne tylko jedyny grill jaki mam dostępny to w pobliskim parku i tam mogę co najwyżej szybko usmażyć kiełbę, a tutaj się noc zrobiła, takie grillowanie było
Fajne tylko jedyny grill jaki mam dostępny to w pobliskim parku i tam mogę co najwyżej szybko usmażyć kiełbę, a tutaj się noc zrobiła, takie grillowanie było
Karol
2 lata temu
Mirin z pewnością nie służy do zakwaszania potraw. Jest to rodzaj słodkiego wina ryżowego o zawartości alkoholu około 14%. Sake również nie jest składnikiem tego wina. W kuchni azjatyckiej pełni bardziej funkcje przyprawy a niżeli alkoholu do spożycia.
Najnowsze komentarze (2)
Jdjfj
2 lata temu
Fajne tylko jedyny grill jaki mam dostępny to w pobliskim parku i tam mogę co najwyżej szybko usmażyć kiełbę, a tutaj się noc zrobiła, takie grillowanie było
Karol
2 lata temu
Mirin z pewnością nie służy do zakwaszania potraw. Jest to rodzaj słodkiego wina ryżowego o zawartości alkoholu około 14%. Sake również nie jest składnikiem tego wina. W kuchni azjatyckiej pełni bardziej funkcje przyprawy a niżeli alkoholu do spożycia.