bCHvIuok
bCHvIuoo
bCHvIuos
programy
kategorie
bCHvIuol

Błędy przy robieniu jajecznicy

Jajecznica to prawdziwa królowa naszych śniadań. Lubimy ją przyrządzać na różne sposoby i z różnymi dodatkami. Najbardziej lubimy ją z pomidorami, szczypiorkiem, kiełbasą, szpinakiem oraz cebulką. Mimo tego, że jajecznica jest prosta w przygotowaniu, zdarza się nam robić różne błędy przy jej smażeniu. Pierwsze robimy jeszcze zanim jajka trafią na patelnię. Jeżeli chcemy, aby jajecznica wyszła nam idealna, powinniśmy zwracać uwagę na kilka szczegółów od momentu gdy sięgamy po jajka, aż po moment jej podania na stół. W materiale wideo opisujemy kilka tych szczegółów. Zobacz jak długo mieszać jajka, dlaczego wybór patelni jest ważny lub też jak temperatura wpłynie na konsystencję jajecznicy.
117 reakcji
16
54
47
Podziel się
Komentarze (47)
08-06-2020
kk
beznadziejne. Nie ma konieczności rozbijania żółtek i białek na jednolitą masę, kwestia smaku. A tekst o tym ze za długo to będzie za sucho po prostu śmieszny, bo każdy...Czytaj całość
zobacz więcej komentarzy (47)

Programy Wirtualnej Polski

bCHvIuox
Napisz komentarz
08-06-2020

kkbeznadziejne. Nie ma konieczności rozbijania żółtek i białek na jednolitą masę, kwestia smaku. A tekst o tym ze za długo to będzie za sucho po prostu … Czytaj całość

08-06-2020

MaciekBBardzo bym chciał poznać dobry przepis na zagotowanie wody na herbatę!

08-06-2020

wicekNigdy jajecznica nie wyjdzie drugi raz taka sama , zależy od jajek i tłuszczu jaki dajemy o innych dodatkach nie wspomnę . Znalazł się specjalista … Czytaj całość

bCHvIuoP
Rozwiń komentarze (33)
bCHvIupj
bCHvIuoq
bCHvIupq
bCHvIupr