Zdrowy człowiek może w ciągu dnia zjeść jedną płaską łyżeczkę soli. Niestety spożywamy jej znacznie więcej. Czym można zastąpić sól w naszej diecie, tak by nie ucierpiał na tym smak przygotowywanych potraw? Zobacz film.
Do dań ze strączkowych nie imbir tylko czomber. Bazylię odradzam gdyż podana obróbce termicznej staje się gorzka. Żaden z podanych dodatków nie zastąpi soli. Potrawy będą...Czytaj całość
Do dań ze strączkowych nie imbir tylko czomber. Bazylię odradzam gdyż podana obróbce termicznej staje się gorzka. Żaden z podanych dodatków nie zastąpi soli. Potrawy będą nieslone z nutą ziołową
Awar
3 lata temu
Wpisał się mi " imbir" zamiast majeranku. Ot skleroza
Najnowsze komentarze (2)
Awar
3 lata temu
Wpisał się mi " imbir" zamiast majeranku. Ot skleroza
Awar
3 lata temu
Do dań ze strączkowych nie imbir tylko czomber. Bazylię odradzam gdyż podana obróbce termicznej staje się gorzka. Żaden z podanych dodatków nie zastąpi soli. Potrawy będą nieslone z nutą ziołową